Kinderopvang Boartershiem
Kinderopvang, voorschoolse en naschoolse opvang

Werken bij kinderopvang Boartershiem


Vacature pedagogisch medewerker


Wat zou het fijn zijn om binnen een klein en fijn team te kunnen werken. Daar waar de uren overzichtelijk zijn en toch ook flexibel om elkaar te helpen.

Is het jouw passie om te werken met de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Ben je niet uit het veld geslagen als je eens op de BSO moet invallen? Lijkt het jou heerlijk om de kinderen in de ochtenden optimale aandacht te geven? En in de middag een volle groep te hebben?


Wist je dat?

 • Bij ons het ochtenddeel de peuters de VVE methode Piramide aangeboden krijgen in de BSO ruimt? En er veel tijd wordt ingedeeld voor vrij spel?
 • Op vrijdagochtend de peuters samen gaan gymen met de senioren die woonachtig zijn in het Leppehiem Akkrum?
 • Op ochtend 4 tot 8 kinderen aanwezig zijn op de KDV groep in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar. Hierdoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de tijd en aandacht voor de jongere kinderen?
 • Wij samen met het Leppehiem activiteiten organiseren voor jong en oud.
 • Er een jaarlijks Sinterklaasfeest wordt georganiseerd in de sporthal voor de ouders en hun kinderen? Gewoon omdat wij dit leuk vinden om te doen?
 • Wij in Juni samen met de senioren de kermis bezoeken. De kinderen in de draaimolen of zweef mogen klimmen? En dat wij samen een oliebol eten?
 • Wij zijn een tweetalige kinderopvang.
 • Wij werken met baby- en kind gebaren.
 • Wij zijn gespecialiseerd in babymassage o.a. spel- en rijmmassage komen aan bod.


Ons team bestaat uit maximaal 11 personen waaronder 2 stagaires. Binnen de organisatie kan jij jezelf verder ontwikkelen. Er worden voldoende trainingen aangeboden, wij werken samen met Groeien doe je samen gevestigd in Akkrum.


Wij bieden een contract van 1 jaar, indien wij van beide kanten tevreden zijn kan er een verlening worden aangeboden.
Je wordt ingeschaald aan de hand van je werkervaring. Wij werken met het CAO kinderopvang.


Flexibele inzet over 5 dagen. Minimaal 15 en maximaal 24 uren. 


Ben jij nieuwsgierig geworden en in het bezit van een diploma voor het werken in de kinderopvang? Stuur je motivatiebrief en CV naar ons toe en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar.


> Ingangsdatum 1 mei 2024


Meer informatie kan je opvragen bij Diana Nolles - Wels .

 

 


Stagaires


Kinderopvang Boartershiem is een erkend leerbedrijf en staat geregistreerd bij het SBB. Ben jij op zoek naar een fijne stageplek waar je veel kan leren? Dan ben je van harte welkom om ons te benaderen. 

 

Voor het schooljaar 2024 - 2025 hebben wij een stageplaats op basis van BOL leerweg. BBL leerweg kan geen arbeidsovereenkomst worden aangeboden. Echter zijn welkom om hun uren stage bij ons te voldoen. 


 • Bol niveau 3 en 4 
 • Helpende zorg en welzijn niv 2 / groepshulp
 • HBO opleidingen in overleg

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te komen lopen? Stuur dan je motivatiebrief, vermeld daarin ook je opleiding, het niveau en de start - en eind datum van je stage die jij moet gaan volgen.. cv naar boartershiem@hotmail.com t.a.v. Diana Nolles - Wels en Nienke van den Berg. 
Opbellen
E-mail
Info