Kinderopvang Boartershiem
Kinderopvang, voorschoolse en naschoolse opvang

 

Het team

Ons team bediend het gezin. Wij staan klaar voor het kind en de ouder(s). 


De kracht van ons team oog hebben voor het kind, voor elkaar klaar staan, open staan voor elkaar ideeën. 

De kracht van Nienke en Diana verbinden, activiteiten organiseren, hart voor het kind en kennis delen. 


 

 


Nienke van der Berg  - ( Fries )

Peuteraanbod en BSO leidster

3 dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Nienke van de Berg (1987), getrouwd en moeder van een dochter 12 jaar en een zoon 8 jaar. Ik woon samen met mijn gezin in Akkrum. Samen met Diana run ik de kinderopvang, ouders en kinderen vinden mij op de werkvloer waar ik met heel mijn hart mijn passie mag volgen. Mijn passie is het werken met kinderen. Ik ben te vinden bij het peuteraanbod en op de BSO. 

Mijn specialisatie: samenbrengen van jong en oud, jongensgedrag, VVE Piramide, werken met baby's, baby- en kindgebaren. 

 

 

 

Diana Paulusma - Wels ( Nederlands )

Manager, coach en trainer

 

Mijn naam is Diana  (1985), ik ben getrouwd met Andries Nolles, moeder van 5 kinderen ( 16, 15, 13, 10 en 0 jaar ). Met ons gezin wonen wij aan de Harhammer in Nes.  Mijn passie is het werken met kinderen en daarnaast kennis overdragen, mensen  verbinden en  inspireren. Samen met Nienke run ik de kinderopvang. Mijn rol is het managen, coachen en trainen. Ik ben voor de ouders het eerste aanspreekpunt als het gaat om rondleidingen, intake, planningen. Met mijn expertise kan ik tevens invallen bij ziekte of verlof van collega's. Dit laatste doe ik met veel plezier. Door laagdrempelig contact zijn de kinderen vertrouwd met mij en ik met hun. 


Mijn specialisaties: mensen en kinderen met elkaar verbinden, plannen en organiseren.

  • trainingen verzorgen zoals de VVE piramide, werken met baby's, leidinggeven in de kinderopvang, docent babymassage, jongensgedrag. 
  • Coachen van pedagogisch medewerkers en ouders met opvoedvragen. ( kindercoach en pedagogisch coach)


 

Inge Bouwman ( Nederlands )

3  tot 4 dagen in de week aanwezig , allround inzetbaar

Mijn naam is Inge Bouwman  en ik woon sinds enkele jaren in Akkrum. Mijn passie is het werken met kinderen. Na mijn stage periode bij Boartershiem mag ik nu officieel ook als pedagogisch medewerker aan de slag bij Boartershiem. Ontzettend leuk! Inmiddels heb ik een fijne band opgebouwd met de kinderen en ouders. Elk kind is uniek! 


Mijn specialisatie: allround inzetbaar, baby- en kindgebaren, babymassage, onderlinge kindermassage, VVE Piramide en jongensgedrag.

Alida Bosman van der Molen ( Fries )

Pedagogisch medewerker 0 tot 4 jaar

2,5 dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Alida Bosman (1985) en moeder van 3 kinderen, waarvan 2 schoolgaand. Ik heb jaren werkervaring binnen de kinderopvang. Ik vindt het leuk om een rollenspel te mogen begeleiden en indien de kinderen het leuk vinden deel te nemen aan het spel. Verder houd ik ervan om muziek te maken en samen met de kinderen te zingen.


Mijn specialisatie: samen met de kinderen muziek maken, jongensgedrag, VVE piramide , werken met baby's 

 


Silke de Ree ( Fries ) 

Pedagogisch medewerker 0 tot 4 jaar

4 dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Silke de ree ( 1997) , werken met kinderen is mijn passie! Voor en tijdens mijn opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik al bij vele gezinnen op hun kunnen mogen passen. Bij Boartershiem heb ik 2 jaren stage mogen lopen. In juli 2020 zal ik mijn studie tot pedagogisch medewerker afronden en zal ik werkzaam zijn bij Boartershiem! Ik geniet enorm van de ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het leuk om samen met de kinderen een boekje te lezen, een speeltuin te bezoeken en samen te dansen. Verder vindt ik het heel belangrijk dat het kind zich gehoord en gezien voelt. 

Mijn specialisatie: werken met baby's, heel veel geduld, VVE Piramide, baby- en kindgebaren.
Lucy de Wagt ( Fries )
Pedagogisch medewerker 0 tot 4 jaar
2  dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Lucy de Wagt (1987). Samen met mijn partner en 2 dochters woon ik in Gorredijk. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen. Werken met kinderen is mijn passie. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten te doen die aansluiten op de behoefte en interesse van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en om met de kinderen een vertrouwensband op te bouwen. Dit alles in een veilige omgeving. Elke dag is anders en dat maakt het zo leuk om te werken in de kinderopvang.

Mijn specialisatie: sensitief reageren op de kinderen, baby- en kindgebaren, VVE Piramide, werken met baby'.


Kim Dijkstra ( Fries )
Peuteraanbod & BSO leidster
3 ,5  dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Kim Dijkstra en  woon in Gorredijk en ben in 2019 afgestudeerd als onderwijsassistent (niveau 4) met daarnaast ook het speciaal passend onderwijs. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om op pad te gaan en veel dingen te ondernemen met familie en vrienden.  Ik vind het altijd al ontzettend leuk om met kinderen te werken en haal er veel plezier uit. 

Specialisatie: VVE Piramide, begeleiden van onderlinge interacties tussen kinderen, werken met baby's en jongensgedrag. 

Rianne Meetsma ( Fries )
Peuteraanbod & BSO leidster / halve dag administratieve werkzaamheden
3,5  dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Rianne Meetsma (1992), samen met mijn verloofde, onze twee kindjes Rosanne (2018) en Jesse (2020), twee katten Bounce & Sandy en een hond Lieke woon ik in Boornbergum.  In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker op pad te gaan met het gezin, naar de speeltuin of het bos verveelt nooit! Op dinsdag avond ben ik de zaal te vinden met het voetbal team van de Sweach, maar ik voetbal ook mee op het veld. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik de ontwikkelingen die de kinderen doorgaan en hoe je daar leuke activiteiten bij kan vinden die goed aansluiten. Elk kind is anders en dat is wat het zo interessant maakt! Bij Boartershiem voel ik me thuis. Het werken met een fijn team, lieve kinderen en de interactie met de ouders is wat daar aan bijdraagt.

Specialisatie: plannen en organiseren, creatief bezig zijn,  jongens gedrag, VVE piramide, werken met baby's, pedagogisch coach in opleiding. Silvia Veenstra

Pedagogisch medewerker 0 tot4 jaar

3 dagen in de week aanwezig

Mijn naam is Silvia, getrouwd en moeder van 3 grote kinderen. Ik hem mijn hart gevolgd en de opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond! Nu mag ik doen waar ik ontzettend veel van mag genieten en dat is het werken met de kinderen bij Boartershiem. Van de lieve kinderen krijg ik zoveel energie. Ik ga met heel veel voldoening weer naar huis.

Mijn specialisaties: rust en het oog hebben voor het kind, VVE Piramide, werken met baby's.

Wybrich Wynia

Pedagogisch medewerker

Flexibel aanwezig KDV, PSZ en BSO

Ik ben Wybrich Wynia, getrouwd met Klaas en mem van Jelte (20) en Haye (18). Wij wonen in Easterlittens. Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven heb ik in de kinderopvang gewerkt. De afgelopen tijd heb ik andere werkvelden geprobeerd om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat ik het werken met kinderen het allerleukste vind! Ik vind het dan ook heel fijn dat ik bij Boartershiem aan de slag kan als invalkracht voor minimaal 15 uren per week. Ik ben dus op alle groepen inzetbaar. En juist die afwisseling vind ik leuk! Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind gezien wordt en zich thuis en veilig voelt bij ons zodat het vol vertrouwen de wereld kan ontdekken. Spelen, ontdekken, knutselen, zingen en alle dagen iets gezelligs, grappigs, nieuws of interessants meemaken!

 
Opbellen
E-mail
Info