Kinderopvang Boartershiem
Kinderopvang, voorschoolse en naschoolse opvang

Inschrijfformulier

Beste ouder(s) / verzorger(s),

 

Een veel voorkomende vraag van (aanstaande) ouders is "per wanneer moet ik mijn kindje inschrijven?" 

Wij adviseren je om ( vroeg) tijdens de zwangerschap een afspraak met ons te maken. Zo kunnen jullie op je gemak bij ons komen kijken en voelen of het goed voelt om jullie kindje straks bij ons te brengen. Zodra het goed voelt adviseren wij jullie z.s.m. jullie kindje in te schrijven. Na ontvangst van de inschrijving kan jullie kindje op de dagen waarop plaats is ingeschreven worden in de planning. Op de dagen waarop nog een wachtlijst is zullen jullie door ons geïnformeerd worden wat ongeveer de duur van de wachtlijst is. Deze duur kan verkort worden doordat er een kindje van de kinderopvang gaat. Ook hiervan houden wij jullie op de hoogte. Tijdens de rondleiding en kennismaking kunnen wij jullie tevens informeren over de mogelijkheden van plaatsing. Wel worden wij graag voorafgaande geïnformeerd om welke dagen het zal gaan, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.


Hebben jullie al een kindje en willen jullie hem of haar laten inschrijven bij ons? 

Dat kan zeker. Wij nodigen jullie van harte uit om aangekondigd of onaangekondigd bij ons langs te komen. Jullie kind(eren) zijn tevens van harte welkom! Zo kunnen jullie allen voelen of wij de geschikte kinderopvang voor jullie zijn. Op de dagen woensdag en vrijdag zijn veelal plekjes of snel plekjes vrij. Op de maandag, dinsdag en donderdag is meestal een wachtlijst. Schroom niet en neem gerust telefonisch, per mail contact met ons op. Wij kunnen jullie hier zeker over informeren. Belangrijk is voor ons om te weten hoe oud jullie kind(eren) zijn. Dit heeft te maken met de kindplanning en het aantal leidsters die op de groep staan.


Hoeveel kost mij de kinderopvang na aftrek van de kinderopvangtoeslag die wij terug krijgen van de belasting?

Hoeveel jullie precies moeten gaan betalen voor de opvang voor jullie kind is ons niet bekend. Dit verschilt per huishouden en inkomen. Wel kunnen wij jullie doorverwijzen naar een proefberekening. Via de link worden jullie direct doorverwezen naar de juiste pagina.

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ 


Hoe kunnen wij ons kind inschrijven?

Via onderstaande formulier kunnen jullie de kind(eren) inschrijven. Zodra wij de inschrijving hebben ontvangen nemen wij z.s.m. contact met jullie op. Nog niet inschrijven , maar wel graag informatie opvragen? Dit kan via ons contact formulier of telefonisch via  tel: 0612856678

 

 

Vul het onderstaande formulier in en vraag om een bevestiging via boartershiem@hotmail.com


 


 

 
Opbellen
E-mail
Info